Home » De praktijk

Over sportmasseur Nadia Kooistra

Mijn naam is Nadia Kooistra. Ik ben sinds 2019 gediplomeerd sportmasseur en junior gewichtheftrainer. Sinds januari 2020 ben ik ook eigenaar van Best Fysiek.

Naast mijn werk als sportmasseur en trainer ben ik regelmatig in de sportschool te vinden om zelf te sporten. Al jarenlang sport ik minimaal 3 x per week en dat vergt wel wat van je lichaam. Om goed te kunnen herstellen van alle trainingen en de hectiek van het dagelijks leven, ben ik zelf naar een sportmasseur gegaan. Soms even pijnlijk, maar met resultaat. Mijn spieren konden beter en sneller herstellen en zware blessures zijn mij bespaard gebleven. Dat gun ik jou ook!

Goed om te weten:

  • Lid van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS)
  • NGS-diploma behaald in 2019
  • NGS-licentie t/m 31-12-2024
Sportmasseur van Best Fysiek achter de massagetafel

Manier van werken bij Best Fysiek

In mijn praktijk sta jij centraal. Een massage is maatwerk. Je kunt bij mij terecht voor sportmassages, maar ook voor ontspannende massages.  Of voor combinaties van beide. Dat hangt helemaal af van jouw wensen en de mogelijkheden.

Wanneer je voor het eerst een afspraak maakt bij mij, dan vindt er een korte intake plaats van ongeveer 15 minuten. Deze 15 minuten gaan niet af van de door jou gereserveerde massagetijd. De intake is bedoeld om vooraf kennis te maken, maar ook om jouw klachten en/of wensen te bespreken.

Daarna maak ik een behandelplan. Ik kijk daarbij samen met jou naar je wensen en mogelijkheden, maar heb ook oog voor de eventuele onmogelijkheden. In sommige gevallen mag ik je niet masseren. Dit is het geval bij de zogenaamde contra-indicaties.

Ben je het eens met het behandelplan? Dan beginnen we met de massage die is afgestemd op jou.

Mijn missie: jouw gezondheid

Met Best Fysiek wil ik een bijdrage te leveren aan de gezondheid van mensen door samen met hen te werken aan beter functionerende spieren.

Met goed functionerende spieren kunnen mensen beter bewegen en voelen zij zich fitter. Ik geef daarom naast de massage extra aandacht aan het voorkomen van blessures of andere klachten. Zo werk ik samen met mijn cliënten aan hun beste fysiek. 

Best Fysiek staat dan ook voor:

  • Kwaliteit
  • Professionaliteit
  • Integriteit


Samenwerking

Een sportmasseur is regelmatig het eerste aanspreekpunt wanneer cliënten pijnlijke en vastzittende spieren hebben. Helaas zijn zulke klachten niet altijd op te lossen met alleen een massage. In dat geval zal ik je aanraden om contact op te nemen met een arts of therapeut.