Over sportmasseur Nadia Kooistra

Mijn naam is Nadia Kooistra. Sinds 2020 heb ik mijn eigen praktijk voor Sportmassage en Sporttherapie: Best Fysiek. Daarnaast ben ik als trainer (en sporter) regelmatig te vinden bij 100%FitGym.

Al jarenlang sport ik minimaal 3x per week. Ooit ben ik begonnen met atletiek om vervolgens te gaan boksen. Op dit moment doe ik voornamelijk aan CrossFit, krachttraining en hardlopen.

Om goed te kunnen herstellen van mijn werk en mijn trainingen, bezoek ik zelf ook regelmatig een sportmasseur/sporttherapeut. Mijn spieren en gewrichten worden dan weer soepel gemaakt en kunnen daardoor beter en sneller herstellen. Door dit regelmatig te laten doen, zijn zware blessures mij bespaard gebleven. Dat gun ik jou ook.

In mijn praktijk maak ik met sportmassage vastzittende, vaak zwaarbelaste spieren, weer soepel. Dat doe ik bij sporters maar bijvoorbeeld ook bij mensen die zwaar lichamelijk werk hebben. Daarnaast behandel ik blessures, zoals een tenniselleboog,  shin splint, of hielspoor. Behalve sportmasseur ben ik namelijk ook gediplomeerd sporttherapeut. Neem gerust contact met me op, dan kijk ik wat ik voor je kan doen!

Nadia Kooistra.

 

Goed om te weten:

  • Licentie van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS)
  • Diploma Sportmassage behaald in 2019
  • Diploma Sporttherapie behaald in 2021
Sportmasseur van Best Fysiek achter de massagetafel

Manier van werken bij Best Fysiek

Bij Best Fysiek gaat het erom dat jij weer beter kunt bewegen. Een massage is bij mij daarom altijd maatwerk. Je kunt bij mij terecht voor een sportmassage, een ontspannende massage en voor de behandeling van klachten aan bijvoorbeeld de lage rug of nek, schouders en bovenrug. Maar ook bij blessures zoals een tenniselleboog, een golfersarm of een vastzittende enkel kan ik jou helpen.

Intake
Wanneer je voor het eerst een afspraak maakt bij mij, dan vindt er een korte gratis intake plaats van ongeveer 15 minuten. Deze 15 minuten gaan dus niet af van de door jou gereserveerde massagetijd.

De intake is bedoeld om vooraf kennis te maken, maar ook om jouw wensen en klachten te bespreken. Daarbij is het voor mij als masseur belangrijk om te weten wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. In sommige gevallen mag ik je niet masseren, dit zijn de zogenaamde contra-indicaties.

Behandelplan
Na de intake maak ik een behandelplan. In dit behandelplan staan jouw klachten en wensen beschreven, de soort massage en de duur van de massage. Ben je het eens met het behandelplan? Dan beginnen we met de massage die helemaal is afgestemd op jou.  

Mijn missie: weer beter bewegen

Met Best Fysiek wil ik een bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen door samen met hen te werken aan beter functionerende spieren.

Met goed functionerende spieren kunnen mensen weer beter bewegen en voelen zij zich fitter. Ik geef daarom naast de massage extra aandacht aan het voorkomen van blessures of andere klachten. Zo werk ik samen met mijn cliënten aan hun beste fysiek. 

Best Fysiek staat dan ook voor:

  • Professionaliteit
  • Integriteit
  • Respect voor ieder mens


Samenwerking
Een sportmasseur is regelmatig het eerste aanspreekpunt wanneer cliënten pijnlijke en vastzittende spieren hebben. Helaas zijn niet alle klachten op te lossen met alleen een massage of een sporttherapiebehandeling. Is dat het geval dan zal ik je aanraden om contact op te nemen met een arts of een andere therapeut.