Auteursrecht op websitetekst

Op teksten die gepubliceerd zijn op de website van Best Fysiek, is het auteursrecht van toepassing. Teksten van deze website mogen dan ook niet worden gekopieerd of worden opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand. Ook mag je ze niet openbaar maken, in welke vorm of op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Best Fysiek. 


Fotocredits en rechten van foto's

De foto's op die op de website van Best Fysiek gebruikt worden, komen uit de volgende bronnen: Pixabay.com en NGS-beeldbank. Het auteursrecht van dit fotomateriaal berust bij deze partijen. Ook is er op deze website eigen fotomateriaal van Best Fysiek of in opdracht van Best Fysiek gemaakt fotomateriaal te vinden. Ook op deze foto's is het auteursrecht van toepassing. 


Gebruik van het logo van Best Fysiek

Het logo van Best Fysiek is beschermd en mag alleen worden gebruikt in uitingen van Best Fysiek. Het is exclusief voor en in opdracht van Best Fysiek ontworpen door RKDesigns uit Best. Best Fysiek heeft het auteurs- en merkrecht. Daarom is het gebruik van het logo door derden, zonder toestemming vooraf, niet toegestaan.