Sprinten en Superfocus

Laatst had ik een bijzondere ervaring, ik ervoer weer iets wat ik al heel lang niet meer had ervaren, namelijk superfocus. Zo’n focus waarin je elk detail op de microseconde waarneemt en alles in slow motion gaat. Waarin ik volledige controle had over mijn lichaam en ik precies kon voelen en waarnemen wat mijn lichaam aan het doen was, terwijl ik tegelijkertijd volledig bewust was van mijn omgeving. Al met al duurde het misschien maar 5-6 seconden, misschien wel korter. De tijd stond voor mijn gevoel stil.

Lees meer »

Twee oefeningen om direct aan de slag te gaan

Naast professionele massages kun je zelf ook aan de slag met oefeningen om de eerste klachten bij schouderpijn te verlichten. Met deze twee eenvoudige oefeningen kun je meteen aan de slag om zelf beginnende klachten in je schouder en nek aan te pakken. Je krijgt ze gratis van me. 

Lees meer »

Schouderpijn? Waarom een massage jouw oplossing kan zijn!

Pijn in de schouders is een steeds vaker voorkomende klacht in onze maatschappij. Wie herkent het niet, dat zware drukkende gevoel op je schouders in periodes van stress? Het is alsof er constant iemand op je schouders drukt, vatte één van mijn cliënten het mooi samen. Je spieren staan continu onder spanning en geven een verkramping die je voelt vanuit je schouder en nek tot aan je schedelrand. Hoewel je misschien nog geen hoofdpijn hebt, weet je dat die niet lang op zich zal laten wachten als je er niets aan doet.

Lees meer »