Schouderkracht Express: snelle aanpak van  schouderklachten

Heb jij ook last van spanning in je schouders?

Ken je dat gevoel alsof er iemand constant op je schouders drukt?  Vooral na een drukke periode waarin je veel hebt gewerkt. Je hebt lange werkdagen gemaakt, lang achter een computer gezeten en ook in je privéleven was het druk en stressvol. 

Merk je ook dat je momenteel niet meer de juiste houding kan vinden om te slapen? Dat je niet uitgerust wakker wordt en een zeurderig en pijnlijk gevoel in je schouders hebt? Krijg je ook steeds vaker hoofdpijn? Dan ben je vast op zoek naar een snelle verlichting van je klachten!


Schouderkracht Express: snel minder pijn in je schouder

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als je spieren in je schouders en nek weer soepel voelen. Juist met alle hectiek om je heen heb je behoefte aan rust in je lijf. Je wilt weer goed kunnen slapen en je snakt naar verlichting van de pijn in je schouders. 

Hoe fijn zou het zijn als je schouders weer soepel en licht aanvoelen? Dat je niet meer het gevoel hebt dat er constant iemand op je schouders drukt. En je weer meer energie overhoudt voor de dingen die voor jou belangrijk zijn.


Schouderkracht Express: dit krijg je!

Duidelijke afspraken over wat je krijgt als je kiest voor Schouderkracht Express

Zo werken we aan jouw zere schouder

Als je kiest voor Schouderkracht Express krijg je:

  • Een intake waarbij we je klachten bespreken en testen wat je wel en niet kan. Zo is de aanpak echt op jou gericht.
  • 3x een afspraak voor massage om vastzittende spieren los te maken. 
  • De eerste afspraak duurt 60 minuten, de tweede en derde afspraak 45 minuten.
  • Geen lange wachttijd. Je eerste afspraak is binnen een week, overdag op vrijdag of zaterdag.
  • BONUS: Minigids met mobiliteits- en flexibiliteitsoefeningen. Bewaar hem als geheugensteuntje, dit is jouw Eerste Hulp Bij Schouderpijn. 

Met Schouderkracht Express heb je na een maand dit resultaat:

  • Je voelt dat de spieren in je schouders veel meer ontspannen zijn.
  • Je hebt minder of geen last meer van pijnlijke, stijve schouders.
Nadia Kooistra van Best Fysiek legt uit wat je krijgt als je kiest voor Schouderkracht Express

Wat kost Schouderkracht Express? 

Wil je snel aan de slag met die pijnlijke schouder, dan help ik je graag. Binnen een maand zie en vooral voel je resultaat. Je komt 3x naar de praktijk voor een op jouw klachten afgestemde massage. Daarnaast krijg je de minigids Eerste Hulp Bij Schouderpijn en een lacrosse bal om de oefeningen te kunnen doen. 

Jouw investering voor de complete Schouderkracht Express aanpak is €195,-. En wat ruimte in je agenda, want we starten al binnen een week. Je betaalt na de eerste behandeling. Als na de intake blijkt dat ik je niet verder kan helpen, hoef je niets te betalen.