Schouderkracht Plus: grondige aanpak van  pijnlijke schouders met duurzaam resultaat

Heb jij ook last van vastzittende spieren in je schouders?

Dat gevoel dat je je hoofd niet goed kan bewegen en je schouders en armen ‘zwaar’ voelen. Stress maakt het alleen maar erger. Je wordt ’s nachts wakker van de pijn en kan daarna niet meer de juiste houding vinden om te slapen. Het gevolg: je bent niet uitgerust en je humeur wordt er ook niet beter op.

Merk je dat je steeds vaker hulp nodig hebt met allerlei klussen? Je armen voelen snel zwaar en vermoeid en af en toe voel je zelfs steken in je schouder. Je zegt steeds vaker af om te gaan sporten, tuinieren is niet meer ontspannend en autorijden en dan met name het sturen, is een beproeving.  Vaak heb je na een werkdag niet alleen een zere schouder, maar ook een stijve nek en regelmatig zelfs hoofdpijn.
Diep in je hart ben je er bang voor dat je straks niet meer kunt werken.

Massagebehandeling van een vrouw met een pijnlijke schouder

Ontdek Schouderkracht Plus en werk aan soepele sterke schouders

Stel je eens voor hoe het zou voelen om weer lekker te slapen en uitgerust wakker te worden. Om weer lekker te sporten met je vrienden of vriendinnen. Om door te kunnen werken zonder dat je nek verkrampt of je pijnscheuten krijgt in je schouder. Om niet meer afhankelijk te zijn van anderen voor het doen van klussen in en rondom je huis.

Hoe fijn zou het zijn om je sterker te voelen en je sociale leven weer te kunnen oppakken. Wedden dat je dan elke dag meer plezier hebt dan nu?


Schouderkracht Plus dat belooft wat!


Zo werken we samen aan jouw schouderkracht

Schouderkracht Plus is een programma voor mensen die serieus aan de slag willen om de pijn in hun schouders te verminderen. Mensen zoals jij.
In dit 12-weekse programma maak ik de spieren in en rond je schouders weer soepel met mijn unieke aanpak. Het gaat om een combinatie van massage, oefeningen en tips en tricks om zelf beginnende pijntjes te behandelen. Zo kun je voorkomen dat je klachten weer terug komen. Een grondige en duurzame aanpak dus.

 

Als je met Schouderkracht Plus aan de slag gaat krijg je:

 • Een intake waarbij we je klachten bespreken en testen wat je wel en niet kan. Zo is de aanpak echt op jou gericht.
 • 5x een afspraak van 60 minuten voor massage om vastzittende spieren los te maken en om te oefenen.
 • Uitleg over hoe je zelf beginnende pijnklachten kunt behandelen. Zodat je bij een eventuele terugval in de toekomst direct kunt handelen. Dat geeft rust omdat jij het roer in handen hebt.
 • Een trainingsschema met mobiliteits-, stabiliteits-, en krachtoefeningen. Je hebt je hele leven lang profijt van deze oefeningen.
 • Trainingsmaterialen voor thuis. Zodat je ook zelf aan de slag kunt tussen onze sessies door.

 

 • BONUS: Minigids met mobiliteits- en flexibiliteitsoefeningen. Bewaar hem als geheugensteuntje, dit is jouw Eerste Hulp Bij Schouderpijn.
 • BONUS: Uitleg van de oefeningen via mijn besloten YouTube kanaal. Zo kun je altijd nog een keer bekijken hoe je de oefeningen precies uit moet voeren. 


Jouw investering in sterke schouders

Als je tot hier bent gekomen rest vast de vraag: wat kost dat nou? Wil je serieus aan de slag met die pijnlijke schouder, dan vraag ik je om een dubbele investering: 

 • Ten eerste een investering in tijd. In 12 weken gaan we serieuze stappen zetten die bijdragen aan jouw herstel. Je komt daarvoor in totaal 5x een uur bij mij naar de praktijk. Maar je krijgt ook oefeningen en oefenmaterialen voor thuis. 
 • Ten tweede een investering in geld. De investering voor de complete Schouderkracht Plus methode, waarmee we niet alleen jouw schouderklachten aanpakken, maar je schouder ook sterk en soepel maken is € 399,-. Je betaalt na de eerste behandeling. Als na de intake blijkt dat ik je niet verder kan helpen, hoef je niets te betalen. Wil je liever in twee termijnen betalen? Geen probleem!

Omdat je met mijn aanpak ook leert hoe je klachten in de toekomst kunt voorkomen en beginnende pijntjes zelf kunt behandelen, investeer je niet alleen voor nu in je gezondheid. Ook in de toekomst ga je de vruchten plukken van Schouderkracht Plus.  


Jouw resultaat na dit traject

Als je mijn Schouderkracht Plus aanpak serieus volgt dan is na 12 weken dit je resultaat:

 • Je voelt dat de spieren in je schouders veel meer ontspannen zijn.
 • Je hebt minder of zelfs geen last meer van pijnlijke, stijve schouders.
 • Je ziet dat je door het trainen een sterker bovenlichaam gekregen hebt.
 • Je kunt jezelf behandelen als je toch weer eens last krijgt van beginnende pijntjes.
 • Met je trainingsschema en de trainingsmaterialen die je gekregen hebt, kun je er zelf voor zorgen dat je ook in de toekomst resultaat houdt.
Nadia Kooistra van best Fysiek toont sterke schouders in de sportschool