Massage voor nek, schouders en rug

Je kent het wel: een vastzittende nek, bovenrug en schouders. Pijnlijk en vervelend en het belemmert je in je dagelijkse bewegingen. Bij Best Fysiek kan ik je helpen om de spieren in de rug, nek en schouders weer los te maken. Daarvoor gebruik ik verschillende technieken. Intensieve om je spieren los te maken, maar ook ontspannende. 

Daarnaast kan het helpen als ik je een paar goede oefeningen meegeef voor thuis. Deze oefeningen zijn bedoeld om de bewegelijkheid en de stabiliteit van het gewricht te verbeteren. 

Voor wie is een massage van nek, schouders en rug geschikt?

Masseur geeft massage van nek rug en schouders

Klachten aan nek, schouders of je rug kunnen het gevolg zijn van sporten, maar net zo goed van het werk dat je doet. Het kan zijn dat juist de spieren in je rug, je nek of je schouders extra belast worden door je beroep. Omdat je bijvoorbeeld hele dagen achter de computer zit. Er kan natuurlijk ook sprake zijn van klachten door werkstress, werkdruk, of een hoog werktempo. 

Voor mensen in deze situaties is een massage van nek, rug en schouders geschikt, zolang er geen sprake is van zogenaamde contra-indicaties. Dan masseer ik niet.

Ook als je geen klachten hebt, kan deze massage heel ontspannend aanvoelen. Even een moment voor jezelf in alle rust.

Nek, schouders en rugmassage boeken?

Wil je bij mij een massage voor je bovenrug, je schouders en je nek boeken? Neem dan contact met mij op.