Home » Massages » Voor zwaar belaste spieren

Massage voor zwaar belaste spieren

Voor zwaar belaste spieren is een sportmassage heel geschikt. Sportmassages zijn er namelijk om de doorbloeding te bevorderen, zodat vastzittende en/of overbelaste spieren beter en sneller kunnen herstellen. Door ervoor te zorgen dat jouw spieren soepel zijn, help ik jou om goed te kunnen (blijven) bewegen.

Een sportmassage is een intensieve behandeling. Spieren en bindweefsel worden goed losgemaakt. Hiervoor is een stevigere massage nodig. Uiteraard masseer ik met zorg en aandacht. Maar eerlijk is eerlijk, bij klachten door vastzittende spieren is deze behandeling niet altijd pijnloos. Daar staat tegenover dat het effect van een sportmassage groot is. 

Voor wie is deze sportmassage geschikt?

Masseur geeft massage voor zwaar belaste spieren in de schouder

Denk niet dat sportmassages er alleen zijn voor sporters. Sportmassages zijn ook heel geschikt voor mensen die fysiek zwaar werk doen, zoals bouwvakkers, verpleegkundigen en verzorgenden. Ook mensen die veel in een voorovergebogen houding staan of zitten, zoals kappers en schoonheidsspecialisten, kunnen veel baat hebben bij een sportmassage.

Een sportmassage kan sporters helpen bij het herstel na een zware training of een wedstrijd. Maar ook voorafgaand aan een sportprestatie kan een activerende sportmassage uitkomst bieden. De spieren zijn dan al goed opgewarmd, waardoor de kans op blessures kleiner wordt. 

Meer weten over een sportmassage?

Interesse in een sportmassage? Best Fysiek heeft massages van 30, 45, 60 en 90 minuten. Neem vrijblijvend contact op, dan informeer ik je graag over de mogelijkheden.